Föredrag

Bildtolknings workshop 26 oktober, kl 11.15

Harmoni Expo, Solnahallen, Ankdammsgatan 46, Rum 5. Gratis

Bildtolkning – Lär dig läsa bilders hemliga språk. Workhop i BILDTOLKNING: De bilder du målar är en guldgruva av symboler, som är budskap från ditt inre. Du kan också läka med hjälp av symbolerna. BILDTOLKNING är ett fantatiskt verktyg som guidar dig i symbolernas värld. Du får måla, vi går igenom vanliga symboler och färger. Kort info om utbildningen till Dipl Bildtolkare. Irene Ståhl utbildar bildtolkare och tog över Bildtolkningscenter år 2012 efter Kristina Wennergren.

Besök oss i Hall C, Plats 6b under hela Harmoni Expo 26-27 oktober

Bildtolknings/Symbolkunskap föredrag 24 april, kl 18.45

Jordstrålningscentrum, Kammakargatan 56. Inträde: 200kr 

Symbolspråket är universellt. Det finns också kulturella symboler och vi har alla personliga symboler. Allt vi målar är symboler som berättar om oss själva. Symboler är ett kraftfullt verktyg. Vi påverkas av symboler, det ger ökad självkännedom och vi kan påverka våra liv genom att använda symbolerna.
Detta är vad Bildtolkning handlar om.
Vi kommer under kvällen att titta på några grundläggande symboler för självkännedom; huset, trädet, båten, blomman med flera, samt arketyper och mandalas. Vad de står för och hur de kan användas.

Färgerna är mycket viktiga då de även är frekvenser och påverkar oss därmed på flera sätt. Irene går igenom färgernas generella betydelser.

Du får med dig kunskap som du har användning för i vardagen och frågor du kan reflektera runt för din personliga och andliga utveckling.

Boka föredrag

Du kan boka mig att komma till ditt företag eller till en grupp du har kontakt med. 

Jag berättrar om Bildtolkningen och vi gör några enkla övningar som visar hur Bildtolkning kan användas.

Välkommen till Bildtolkningscentret

  • Start Bildtolkningsutbildning 23-28/8
  • Harmoni-Expo 24-25/10
  • Öppna upp för din kreativitet, Höst 2020

Blogginlägg